dimarts, 29 de desembre del 2009

Casal Sant Roc


Aquest casal que vam anar a visitar té la finalitat de continuar treballant per a la igualtat d'oportunitats de tots i totes.
Vol ser un espai de trobada i d'ajuda mútua, augmentar la formació i participació de les dones i potenciar la seva incorporació als serveis, recursos i organitzacions existents en el barri. És nou el plantajament de la formació global i permanent d'adults, des d'un treball comunitari on les protegonistes són el mateix col·lectiu.

Les activitats consisteixen en mòduls formatius, alfabetització, xerrades, materno, atenció a les necessitats bàsiques, habilitats socials, informàtica, costura i cuina.

També es fan moltes activitats més en que participa tothom com: les festes de primavera, activitats culturals, tallers, roda d'espectacles,...

És existent un projecte dirigit a nens d'edats compreses entre 5 i 12 anys que formen part de famílies amb greus dificultats econòmiques, problemes de convivència, familiar i altres formes d'inadaptació. Es fan activitats diaries i d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada